Genelde moda deyince akla ilk başta kadınlar gelir. Şık ayakkabılar, süslü çantalar, mini elbiseler, dekolteler, transparanlar vs. vs. Peki erkekler ?
Elbette erkekler de modayı takip eder. İşte size sunacağımız kot tişört haricinde alternatif kombinler.

Tene göre renk seçimi

Erkekler için önemli ama dikkat edilmeyen hususlardan biridir ten rengine göre kıyafet seçimi. Esmer tenli erkeklerin tercih etmesi gereken renklerin açık tonda renkler olması gerektiğini söylememde bi sakınca yok herhalde. Esmer tene sahip erkeklerin koyu renkte bir pantolon üzerine renk geçişlerini yakaladığı uyumlu açık tonlarda bir renk yüzünü belli edecektir.

Siyah pantolon üzerine ne giyilir ?

Siyah pantolon üstüne kirli beyaz bir gömlek veya triko gayet şık olabilir. Uyumlu bir saati asla unutmayın. Kot veya kanvas veyahut keten pantolonunuza uyumlu trikonuzla aynı renkte bir ayakkabı kombininizi tamamlayacaktır.

Erkek kombin nasıl yapılır ?

Yaz aylarına yaklaştığımız bu zamanlarda erkeklerin de bayanlar kadar kombinlerini düşünmeleri gerektiği aşikar. Peki erkek kombin nasıl yapılır ?
Kişi kendinden bilir işi denilecek bir yazı olacak gibi fakat yukarıda da belirttiğimiz detayar sizi kurtaracaktır. Zıt renkler yumuşak geçişler... Evet anahtar cümlemiz bu "zıt renkler yumuşak geçişler".
Beyaz tenli erkeklerin ağırlık vermesi gereken yumuÅŸak tonlarda koyu renkler olmalı. Tarzınıza uygun seçimler yapmalısınız. Yani en rahat ettiÄŸiniz kıyafetlerin içine girin. Tarz yapacağım diye kısa paça pantolon sizde hoÅŸ durmayabilir.  Rahat olun şık ve sadeliÄŸi bulun.


Post a Comment