DTE Systems firmasının ürünü Pedalbox piyasayı kasıp kavurdu

Bir alman markası olan DTE Systems Pedalbox ve PowerControl ürünleriyle Türkiye'de otomotiv sektöründe önemli bir chiptuning markası konumuna geldi.

Chiptuning nedir?

Chiptuning aracın performansını arttırmaya yönelik olan bir modifiye şeklidir. Araca çeşitli yazılımlar yüklenerek araç performansını arttırmakla beraber aracın tork gücünü arttıran sistemler de mevcuttur. 

Chiptuning zararlı mıdır?

Chiptuning uygulaması doğru marka ve iyi usta ile uygulandığında bir zararı yoktur. Chiptuning yazılımı kullanan araç sahipleri genellikle yüksek performans için araçlarında hırpalaladıklarından araçlarına zarar verdiği söylentisini yaymaktadır. Normal kullanım sürecinde araçlara hiç bir zararı olmayan uygulamanın çeşitli yazılımlara göre de yakıt tasarrufu olmaktadır.


Pedalbox nedir?

Pedalbox ürünü DTE Systems patentli bir alman ürünüdür. Türkiye Distribütörü Uludağ Group adında bir Antalya firması olup dağıtım ve montajını yapmaktadır. Pedalbox kısaca anlatmak gerekirse aracınızın gaz pedalı altına bağlanan, montajı basit bir performans ürünüdür. 3farklı sürüş moduyla da kullanıcıya sürüşünü özelleştirme imkanı sunuyor. Spor modu, spor plus modu ve ekonomi modu seçenekleri mevcut.

Peki Pedalbox'ın aracınıza avantajı nedir?

Pedalbox aracınızın gaz tepkime süresini 0-2 sn hızlandırarak daha seri kalkışlar sağlar. Ayrıca aracınızın rampalarda performans düşüklüğü problemine son verir. Sollamalardaki performans kayıplarının önüne geçerek ciddi bir serilik kazandırır aracınıza. Normal kullanımlarda aracın yakıt tasarrufunu %20 oranında tasarruf etmenizi sağlar.
Ürünün size sunduğu en büyük avantaj ise alman garantisi olması.
15 gün deneme süreciniz boyunca memnun kalmazsanız geri iade şansınız bulunuyor.

Fiyatı?

Pedalbox ürününün fiyatı dünya genelinde standart olup 199 Euro'dur.



Post a Comment