Uzun sayılabilecek bir ara sonrası hepinize merhaba.

Sıkıntılı bir sürecin ardından biraz dinlenme, biraz kendini dinleme ve toparlanma derken bir süre blogumdan uzak kaldım. Ara ara diğer sosyal medya hesaplarımda kısa merhabalarım oldu ama bunlar sizinle özlem gidermemi sağlamadı elbette.

İlk yazım, öncelikle ambalajlarıyla beni benden alan, denedikçe beğeni katsayılarımın artmasına neden olan Refan Kozmetik'in denemem için gönderdiği şık paket ve içindekilerle ilgili.
refan kozmetik, blog, blogger, sihirlimavi, duÅŸ jeli, el kremi, roll-on, body scrub, vucut losyonu

1991 yılında kurulan ve halen Edirne'de faaliyet gösteren Refan Kozmetik, ilk olarak parfüm üretimi ve satışı yapmaktayken daha sonra ürün yelpazesini genişleterek saç-vücut-cilt bakımı ile mum ve sabun alanlarında da başarı göstermiş bir firma.

Firmanın sitesini ilk incelediğimde, ürün çeşitliliğinin yanısıra içeriklerinde yer alan bitki ve bitki özlerinin çeşitliliği, beni cezbeden ve sayfalar arasında kaybolmamı ve ürün seçimi konusunda inanılmaz kararsız kalmamı sağlayan yönlerinden oldu.

İçerisinde, son günlerde hemen herkesin olumsuz gözle baktığı "paraben" bulunmayan ürünler, çeşitli vitaminler, aloe vera ve bitkisel yağlar barındırıyor.

Genel olarak oryantal gül çiçeği özlü ürünlerden oluşan paketi incelemeye başlayalım mı?

1- Refan Oryantal Rose DuÅŸ Jeli:
sihirlimavi, blog, blogger, refan kozmetik, duÅŸ jeli
Gül aromalı duÅŸ jeli kolay köpürmesi, mis kokusu ve kolay temizlenmesi yönleriyle, markanın severek kullandığım ürünlerinden oldu. Organik gül çiçeÄŸinin suyu ve provitamin B5 içeren jel 200 ml.lik ambalajında satışa sunulmuÅŸ. 

2- Refan Oryantal Rose Vücut Kremi:
Duş jelinin ardından kullanıldığında hem mis gibi gül kokusunun kalıcılığını artıran hem de cildi yumuşacık yapan vücut kremi, kolay emilmesi ve kıyafetlerde leke bırakmaması nedeniyle markanın tercih edilecek ürünlerinden. 200 ml.lik ambalajında satışa sunulan kremden az miktarda kullanmak yeterli oluyor.
sihirlimavi, blog, blogger, vucut kremi, refan kozmetik, kozmetik
 3- Refan Passion Fruit Vucut Scrubu:
Çarkıfelek meyveli vucut scrubu, doğal şeker kristalleri ve çarkıfelek meyvesi kokusuna sahip. Cildi ölü deriden temizlemek üzere haftada en az 1 kez yaptığım uygulama için bu aralar favorim bu scrub oldu.
Cildi tahriş etmeden kir ve ölü deriden arındıran, uygulama sonrası cildin yumuşamasına ve rahatlamasına yardımcı olan scrub bence başarılı. Kokusunun güzelliği de ayrı bir mevzu olan scrubun, duş keyfine keyif kattığı bir gerçek.
 
Önümüzdeki günlerde, markanın deneyimlemekte olduğum diğer ürünleriyle ilgili yorumlarımı blogumda bulabilirsiniz.
 
Siz marka ve ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz? 
 



Post a Comment