Televizyonlar oldum olası hayatımızda yayınlanan diziler ile yaşamaktadır. Dizisiz bir televizyon düşünülemez gibi geliyor bana. En büyük gelir ve reklam kaynakları olan diziler bir kanal için hayati önemler taşımakta. Fakat gerek yayın yasakları, rtük gerekse maddi imkansızlıklar bazı dizileri internet ortamına taşıyor ve adeta gizem yaratıyor. Günümüzde en başarılı örneği olan Fi dizisi milyonlarca insanı internet başına sürdü. Hatta sırf diziyi izleyebilmek için mobil kotasını yükselten insanlara şahit oldum. İnternet dizisi akımı bu ilgiye karşı devam edecek gibi gözüküyor.



Yeni internet dizisi "Masum"

Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin gibi büyük isimlerin yer aldığı yeni internet dizisi Masum bir hayli ilgi göreceğe benziyor. İnternet kanalı Blu TV de yayınlanacak dizi bir sezonda toplam sekiz bölümle çıkacak gibi gözüküyor.

Fi ile büyük bir çıkış yakalayan Türkiye'deki internet dizisi furyası Masum ile devam edecek muhtemelen. Daha farklı dizilerin de çıkacağı bekleniyor. Bu şekilde çıkan başarılı dizileri merakla bekliyoruz.

4 Yorumlar

  1. Puhu tv de fi yine izlemek için Vodafone a geçiş yaptım. Mükemmellik bi dizi

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle fi mukemmel otesi bi dizi. Zaten kaliteli diziler hep bu tarz internet uzeri yayin veren diziler

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir proje devamını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  4. bencede ggüzel bir proje olmus dogrusu Mobil Sohbet daha güzelleride olabilir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder