Son zamanlarda çocukların elinden düşmeyen stres çarkları piyasayı kasıp kavurdu. Haber kanallarına bile konu olan zımbırtıları çocuklar ellerinden düşürmüyor. Fiyatları ile de küçücük bir oyuncak olmasına rağmen pahallı olan stres çarkları gerçekten stresi alıyor mu ?

  

Stres çarkı stresi alıyor mu ?

Ortalama 20 TL fiyatı olan stres çarkları hemen hemen herkesin eline düşmeye başladı. Özellikle çocuklar tarafından alınan çarklar son dönemlerin moda oyuncağı oldu. 10 yaşındaki bir çocuğun ne stresi olabilir de bu çarklar ile oynayabilir ? Çin'den ülkemize giriş yapan bu ürünlerin fiyatları oldukça düşük fakat satış rakamları oldukça yüksek. Bu oyuncak için harçlığını biriktiren veya babasına baskı yapan çocuklar, oyuncağın lüzumsuz bi şey olduğunu bilen ebeveyenlerini oldukça strese sokuyor. Alamayınca da kendisi stres oluyor. Tamamiyle bir ticaret zekası ürünün stres alma gibi bir huyu yok yani.


Stres çarkının en iyi özelliği

Stres almayla alakası olmayan bu ürününün en büyük özelliği ise vakit almasıdır. Çocukların değerli zamanlarını büyük bir itinayla çalan stres çarkları satıcılarına da hatrı sayılır paralar kazandırmakta.


Post a Comment