Yeni bir yıl geldi. Bende sitemde ufak tefek değişiklikler yapmaya, yeni içerikler üretmeye devam edeceğim. Aslında açıkça söylemek gerekirse tam olarak neler yapacağımı bende bilmiyorum. Uzun zamandır uyguladığım 3 günde 1 yazı paylaşmaya devam edeceğim. Fakat bunların yanı sıra artık ara ara karşılaştığım sorunlar, gün içinde yaşadığım ilginç olaylardan da bahsedeceğim. Yılın ilerleyen zamanlarında rehber videolarımı çok daha geliştirerek videolu ve daha fazla bilgi sunan içerikler üretmeye çalışacağım.

  Başta da dediğim gibi aslında bende tam ne yapacağımı bilmiyorum. Yılın ilk aylarında baya yoğun olacağım için standart olarak yazı paylaşamaya devam edeceğim. Daha sonrasında ise kategori sayımı artırıp farklı konularda da yazmaya çalışacağım. Bunun yanı sıra daha görsel içerikler de sunmaya çalışacağım. Tabii bunların hepsi şuan için bir plan ilerleyen zamanlarda neler yapacağımı hep birlikte göreceğiz. Umuyorum ki blogum bu yeni yılda çok daha iyi okunma sayılarına ulaşacak ve yazılarımın kalitesi de önceki yazılarıma göre katlanarak artacak.

  Yeni yılda sizden de ufak bir isteğim olacak maalesef 2016 yılında sadece 36 tane yorum geldi. Okuma sayılarım gittikçe artsa da yorum sayılarım aynı hızla artmıyor. Sizden isteğimde okuduğunuz yazılarıma gerek olumlu gerek olumsuz yorum yapmanız olacaktır. Bu sayede sizlerin neler istediğini, neleri doğru neleri yanlış yaptığımı daha iyi görebiliyor ve blogumu bu yönde geliştirmeye çalışıyorum :)

Post a Comment