Bir maskaradan ne bekleriz? Kirpikleri uzatması, hacim vermesi, kıvırması, akmaması, kolay temizlenmesi, takma kirpik etkisi vermesi....

Liste uzar gider. Yukarıda saydığım tüm özellikleri bünyesinde barındıran maskara, sanırım çok çok az. Bunlardan birkaçını barındıran maskaralar elbette kabulümüz. Peki ya Elite maskara
rimel, maskara, elite, blog, blogger, sihirlimavi, kozmetik, takma kirpik



Kirpiklere 6 kata kadar volume verme vaadinde bulunan maskara, aynı zamanda kirpikleri besleyici özelliğe sahip.

Kısa ve sık yapıda kıl fırçalı şekilde üretilen maskara, kirpikleri tarayarak uzatıyor ve ciddi anlamda kirpikleri tek tek ayırıyor, dolgunluk sağlıyor.
maskara, rimel, blog, blogger, sihirlimavi, elite
Yapısı ilk uygulamalarda biraz ıslak ama kullandıkça yapısı oturuyor. 2 kattan fazla uygulandığında kirpikleri yapıştırıp ağırlaştırıyor. O nedenle maksimum 2 kat sürmek yeterli.
2 kat uygulama sonrası inanılmaz güzel görünümlü kirpikler elde ettim ben. Hem uzun, hem dolgun hem de hacimli yaptı kirpiklerimi. Herkeste olmayabilir ama bende dökülme yaptı ne yazık ki. Onu da gün içerisinde hallettim.

Sonuç olarak uygun fiyata harika görünümlü kirpikler elde etmek mümkün. Dökülme yapmasaydı sürekli alacağım 1 numaralı maskaram olurdu.

Sizin favori maskaranız hangisi?



Post a Comment