GeçtiÄŸimiz haftalarda dogal_natural_organik'ten gelen ürünlerle ilgili diÄŸer inceleme yazılarımı okumak için burayı ve  burayı tıklayabilirsiniz. Nuray hanımın gönderdiÄŸi paket içerisinde yer alan ürünlerden ikisi hakkında biraz detay vermek istiyorum bugün.

Ürün skalası gayet geniş olan markanın bugün tanıtacağım ürünleri paraben ve alkol içermeyen mendiller.

1- Ultra Compact Waterproof  Make- Up Cleanser:
Makyaj temizliÄŸinde pratik ve iÅŸlevsel ürün arayanlar için saÄŸlam bir öneri niteliÄŸinde deÄŸerlendirerek okumanızı rica edicem. 
PH dengesini bozmadan, suya dayanıklı makyajı diÄŸerlerine nazaran dahi iyi temizleyebildiÄŸini gözlemlediÄŸim mendiller, 25 adetten oluÅŸan paket içerisinde satılıyor. 

Yapısı daha tok ve saÄŸlam mendiller, cildi tahriÅŸ etmeden temizliyor ve en fazla 2 mendille cildinizi makyajdan arındırabiliyorsunuz. 
Kullandıktan sonra ciltte herhangi bir kuruluk ya da tahriş sorunu yaşatmayan ürün, dermatolojik olarak test edilmiş.
2- Ultra Compact Islak Mendil:
Artık neredeyse elimizden düşürmediÄŸimiz ve en ufak ÅŸeyde bile hijyen saÄŸlamak için kullandığımız bir ürün de ıslak mendiller. 
YumuÅŸacık ve kalın yapılı mendiller hem PH dengesini bozmuyor, hem içerisinde alkol ve paraben barındırmıyor hem de Japon kiraz çiçeÄŸi kokusuyla bahar gibi bir his bırakıyor. 
İçerisinde 90 adet mendil bulunan paket, ambalajı ve kapağıyla da şık ve pratik.

@dogal_natural_organik 'in ürün skalası da hayli geniş. Bebek ve çocuk bakım ürünlerinden, temizlik ürünlerine, kozmetik ve bakım ürünlerinden hijyen ürünlerine kadar pek çok çeşidi bulabilirsiniz. Özellikle organik ürün seviyorsanız, bu markayla vazgeçemeyeceğiniz ürünler tanımış olacaksınız.

Prim sistemiyle çalışabileceğiniz PartyLite, aynı zamanda ek gelir ya da iyi kazanç sağlamanız için güzel bir fırsat olabilir. İletişimde bulunduğum Nuray hanım, size bu konuda yardımcı olacaktır. Instagram hesabından detaylı bilgiyi kendisinden alabilir, üyelik ve kazanç fırsatlarıyla ilgili sorularınızı kendisine yöneltebilir ya da sipariş de verebilirsiniz. Kendisiyle kazanç ortaklığı kurmak içinse buradan üye olabilirsiniz.


Telefon: 0 537 388 91 04







Post a Comment