Edirne'de faaliyet gösteren firma Refan Kozmetik'in denemem için gönderdiği ürünlerden bir kısmından şu yazımda bahsetmiştim. Bugünse markanın el ve tırnak bakım kremi, roll-on ve süngerli sabunu hakkında deneyimlerimi paylaşıcam.
refan kozmetik, blog, blogger, sihirlimavi, el kremi, süngerli sabun, duş jeli, vücut scrubu, vücut kremi

4- Refan Deo Roll-On:
refan kozmetik, blog, blogger, sihirlimavi, el kremi, süngerli sabun, duş jeli, vücut scrubu, vücut kremi
Özellikle yaklaşan yaz döneminde hepimizin ilk ihtiyacı terlemeyi önleyen bir ürün. Mümkünse ter bezlerinin işleyişini bozmasın, gözenekleri kapatmadan sağlıklı bir şekilde vücuttan ter atmamızı sağlasın, hatta mümkünse bir de hoş kokmamıza katkısı olsun.

Ciltte tahrişi önleyen, cildin iyileşme ve yenilenmesine katkısı bulunan allantoin içeren ürün bu konuda imdadımıza yetişecek gibi görünüyor.
refan kozmetik, blog, blogger, sihirlimavi, el kremi, süngerli sabun, duş jeli, vücut scrubu, vücut kremi
Top başlıklı ambalajı bulunan roll-on, yukarıda saydığım özelliklerinden dolayı gün içerisinde 1 kez tazeleme gerektiriyor. Sağlıklı terlemeye olanak sağladığı için bu bence sevindirici haber. Bunun dışında organik şam gülü suyu sayesinde hafif ve hoş bir gül kokusu var. Ürünün detaylı incelemek ve satın alamk için burayı tıklayabilirsiniz.

5- Refan El ve Tırnak Bakım Kremi:
el kremi, refan kozmetik, blog, blogger, sihirlimavi, hand cream
İçerisinde kakao yağı ve organik şam gülü suyu barındıran el kremi, kakaodan tamamen uzak hoş ve hafif bir gül kokusu barındırıyor. Cilt tarafından hemen emilen kremlerden ve ben bunu çok seviyorum. Aynı zamanda tırnak bakımı görevini de üstlenen krem, cildi bakımlı ve güzel bir görünüme kavuşturuyor. 75 ml.lik tüp ambalajında satışa sunulan kremi detaylı incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.
el kremi, refan kozmetik, blog, blogger, sihirlimavi, gül, rose

6- Refan Süngerli Peeling Sabun:
refan kozmetik, peeling, sabun, soap, blog, blogger, sihirlimavi, oriental rose, rose, peeling sabunu
Ürünler arasında en merak ettiğim bu oldu. Mis gibi gül kokulu sabun üzerinde, cilde peeling etkisi yapan bir süngerden oluşan sabun, duş sırasında inanılmaz pratik bir ürün olarak yerini aldı bile.
Bu ürünle ilgili tek eleştirim; sünger üzerindeki koyu pembe kısımlı fiber kısmının biraz sert yapıda olması. Hassas cilde sahip kişilerin cildinde tahriş edici etkisi olabilir. Ürün içeriğini de aşağıdaki fotoğrafta bulabilirsiniz.

Peeling sabunu detaylı incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.


Post a Comment