İnternet dünyasına girip biraz da para kazanmak istediğinize en çok duyacağınız kelimelerden birisi de Google Adsense olacaktır. Adsense Google'nin sunduğu reklamlar üzerinden para kazanabileceğiniz bir ortamdır. Google Adsense'ye akyıt olduktan sonra bir onaylama süreci vardır. Eğer siteniz onaydan geçerse reklam kodu oluşturup bunu sitenizde dilediğiniz yere yapıştırarak reklamları göstermeye başlayabilirsiniz. Reklamları göstermeye başladığınız andan itibarende para kazanmaya başlamış olursunuz.
  
  Adsense sitenizin içeriÄŸine uygun reklamlar sunar. Böylelikle gelen kullanıcının daha çok ilgisini çeken reklamlar ile karşılaşırlar ve böylece tıklanma bunla doÄŸru orantılı olarak da sizin kazancınız artar. Ayrıca Google gibi bir firmanın servisi olduÄŸu içinde "ödemelerimi alabilecek miyim?" "ödemeler düzenli ÅŸekilde yapılır mı?" gibi soruları da düşünmenize gerek kalmaz. 

  Biraz da onay sürecinden bahsedecek olursak. Siteniz eklendikten kısa süre sonra olumlu veya olumsuz bir geri dönüş alıyorsunuz. Bu sürede de tabii ki size neler yapmanız gerektiÄŸi nasıl reklam ekleneceÄŸi hakkında bir çok bilgi sunuluyor. 




Post a Comment