Birkaç hafta önce Ayışığı Organik'te satışa sunulan Naturelka Powders ürünleriyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştum. Bugün, gönderilen lezzet paketinde yer alan 2 ürün deneyimimle sizlerleyim.
blog, blogger, naturelka, ayisigi organik, sebze tozu, kestane unu

1- SoÄŸan Tozu:
Markanın en sevdiÄŸim çeÅŸitlerinden biri bu soÄŸan tozu oldu. Ä°nanılmaz pratik, tadı ve aroması yerinde olmasının yanısıra özellikle soÄŸan kokusundan ve soÄŸan tüketmekten hoÅŸlanmayanlar için harika bir alternatif olmuÅŸ. 
ayışığı organik, naturelka, soğan tozu, sağlıklı yaşam, blog, blogger, urun yorumu
Her yemekte, her yeni lezzet oluÅŸumunda mutlaka bir parça ekleyebileceÄŸiniz soÄŸan tozu bu yönüyle bile kesinlikle mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken demirbaÅŸlardan. 

Ekmek, makarna, mantı, börek, yemek, köfte, sos vb. aklınıza gelebilecek herşey için güvenle kullanabilirsiniz.

125 gr.lık ambalajında satışa sunulan ürünün fiyatı 9,90 TL. Detaylı incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

2- Kırmızı Pancar Tozu
Naturelka'nın, her çeÅŸidinde gerçekleÅŸtirdiÄŸi; belli bir ısıda ve ürünün vitamin-mineral vs. kaybetmeden fırınlanarak kurutulmasıyla elde etme iÅŸlemine tabi tutulan kırmızı pancar tozu da hiçbir katkı maddesi eklenmeden paketlenmiÅŸ. 
pancar tozu, kırmızı pancar, blog, blogger, urun yorumu, yoğurt, sağlıklı yaşam
Birçok yemek, sos, hamuriÅŸleri, ekmek vs.de kullanımın yanısıra yoÄŸurt içerisine katarak deneyimlediÄŸim pancar tozu, gayet baÅŸarılı. Sanıldığının aksine kıpkırmızı bir renk vermediÄŸi hemen belirteyim. Özellikle Gökçe'ye özel yaptığım köftelerin içerisine de eklediÄŸim pancar tozu, kesinlikle köfte içerisinde belli olmuyor. Sebzeden hiiiç hoÅŸlanmayan kızım da bu sayede sebze tüketmiÅŸ oluyor. 
125 gr.lık ambalajında satışa ürünü detaylı incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.




Post a Comment