Hepinize mutlu haftalar...

Shiseido laboratuvarlarında üretilen saç bakım ürünlerine bir yeni seri daha eklendi. Ve geçtiğimiz haftalarda da ünlü markanın distribütörlüğünü yapan Saçım Şahane'den özenli bir paket gönderildi.

Ünlü markanın, daha önce deneyimlediğim saç dökülmesini ve kepeklenmeyi önleyen serisi hakkında bu yayınımda görüşlerimi paylaşmıştım. Bu kez deneyimlediğim ürünler ise saçları güçlendirme ve kalınlaştırma etkisine sahip.
Özellikle yağlı saçlara yönelik ürünleri biraz detaylıca inceleyelim mi?

1- Yeşil Çay Özlü Şampuan:
Benim gibi saçları çabuk yağlanan bir saç yapısına sahipseniz, doğru adrestesiniz. Dolayısıyla, yağlı saça sahip olduğunuzda saçlarınızın yağlanma sebebiyle ekstra sönük ve cansız gözüktüğünü de iyi bilirsiniz.

İçerisinde ağırlık yapmayan yağlar ve aromalar içeren şampuan, baskın yeşil çay kokusuyla inanılmaz hoş ve ferahlatıcı. Yaklaşık 1,5 aydır kullanım sonrası rahatlıkla söyleyebileceğim şey; saçlarımı güçlü ve parlak olduğunu görmenin mutluluk verici olduğu.

Bir de bu şampuanı kullandığımdan beri saçlarımın çabuk yağlanmadığını da paylaşayım hemen. Günaşırı yıkamak yerine 2 ya da 3 günde bir de yıkadığım oldu saçlarımı bu şampuanla. Yağlı görüntü ve sönük saçlarım olmadı buna rağmen.
400 gr.lık içeriğine özgü renkteki ambalajıyla 52,00 TL'den satışa sunulan ürünü, çeşitli kredi katlarına 9 taksite kadar buradan inceleyip satın alabilirsiniz.
 
2- Yeşil Çay Özlü Saç Kremi:
 
Daha çok saç uçlarını yumuşatmak, nemlendirmek ve kolay tarama amacıyla kullandığımız saç kremleri, genel olarak kullandığım ürünler arasındadır.

Markanın bu ürünü de, daha kalın ve dolgun görünüm vermeyi de amaçlamış.
Åžampuan gibi yeÅŸil çayla yumuÅŸak bir geçiÅŸ yapılmış güzel bir kokusu bulunan kremi az miktarda alarak özellikle saç diplerine deÄŸidirmeden ve yoÄŸunlukla saç uçlarına uygulayıp birkaç dakika beklettikten sonra bol suyla duruluyorum. 

Saçlarımın çok kolay bir şekilde tarandığını ve hacimli-dolgun ve sağlıklı göründüğünü gözlemlediğim saçlarım için bu ikili güzel bir tercih oldu bana göre.

Şampuan gibi 400 gr.lık ambalajında satışa sunuşan ürünü buradan detaylı inceleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

*Tanıtım ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.

Post a Comment