Günün yazısı, yazın son demlerinde kullanmaya başladığım Essie Oje ile ilgili.
essie, oje, kırmızı, blog, blogger, kemer, antalya, kokulu taş

Her tende çok çok güzel duracağına inandığım, capcanlı ve cıvıl cıvıl bir tona sahip ojeyi gördüğümde, beğenmemem pek mümkün olmamıştı elbette.

Sanıyorum oje koleksiyonum içerisinde "en pahalısı" olan bu kırmızıyı gerçekten çok severek kullanıyorum. Birçok ojeye nazaran ilk katta rengini veren, kalıcılığı yüksek, çıkarması kolay ve temizlendiğinde tırnağı boyamayan yapısını, elbette çok sevdim.
essie, oje, kırmızı, blog, blogger, kemer, antalya, kokulu taş
Kullandığım süre boyunca ne renginden ne de canlılığından hiçbirşey kaybetmeyen ojenin bu başarı gerçekten takdire şayan. Düşünsenize, bazı ojeler sürdüğünüz gün soyuluyorken bu oje hem uzun süre soyulmadan ve bozulmadan tırnaklarınızda kalıyor.
Serilerinde yer alan ojelerin isimleri ise ayrı bir keyifli. Mesela bu harika kırmızıyı "Meet Me At Sunset"  ismiyle taçlandırmışlar...

Bu arada Essie marka ojelerin, formaldehit, toluren ve fitalat gibi zararlı maddeler içermediğini de hemen belirtmiş olayım. Tırnak bakımı ve kozmetiği alanında çok başarılı bir marka olan Essie ojelerin fiyatı 30,00 TL civarı.

Sizin en sevdiğiniz oje markası nedir? Peki bir ojeye en çok ne kadar ücret ödersiniz?




Post a Comment